JPR Reizen

Jongerenreizen

Wil je je zomervakantie of wintersport gaan vieren met een groep vrienden of klasgenoten en wil je dit bij een betrouwbare en goedkope reisorganisatie voor jongerenreizen doen? Dan ben je hier absoluut op het goede adres! Kijk en vergelijk hieronder de verscheidende voordelige aanbieders van jongerenvakanties binnen en buiten Europa.

Klik hier voor Jongerenreizen vanaf België
Klik hier voor Jongerenreizen vanaf Nederland

Booking.com

Klik Student Holidays voor Reisbureaus in het Buitenland

Goedkope Jongerenreizen

Goedkoopste Jongerenreizen

Nederland Vlag Belgie
Amorgos
Simi
Vinea
SNP
Tui
Vliegtickets

Oost-Europa – Zéér goedkope jongerenreizen vind je zeker in landen als Bulgarije, Hongarije, Kroatië en Tsjechië. Zo is Sunny Beach in Bulgarije in de loop der jaren uitgegroeid tot een topper waar alles tijdens je vakantie draait om zien en gezien worden. Je kunt hier heerlijk zonnen aan de mooie Zwarte Zee en ’s avonds tot in de kleine uurtjes feesten in één van de vele bars en discotheken.
De appartementen en hotels van de meeste jongerenreizen naar Kroatië liggen in de badplaatsen Rovinj, Poreč en Medulin. Dit zijn ook de plaatsen waar je moet zijn om helemaal los te gaan tegen zeer betaalbare prijzen. Aan het Balatonmeer in Hongarije is de topbestemming voor een jongerenreis Siófok. Hier vind je grote appartementen waar je tijdens je vakantie prima met een groep vrienden los kan gaan. Je kijkt je ogen uit in de vele kroegen discotheken. In de avonduren gaan hier de remmen helemaal los en daar moet je natuurlijk bij zijn! Andere landen die in opkomst zijn in dit deel van Europa zijn o.a. Albanië, Baltische Staten, Macedonië, Polen, Roemenië, Slovenië en Slowakije.

Wintersport Jongerenreizen

Scandinavië – Ben je met een groep vrienden op zoek naar avontuur en natuur en wil je slapen in de wildernis? Dan ben je in landen als Denemarken, IJsland, Noorwegen en Zweden op het juiste adres. Bekijk de opties voor deze bestemmingen bij de bovengenoemde reisaanbieders.

West-Europa – Wil je met een groep vrienden op vakantie en wil je niet al te ver weg dan is misschien een jongerenvakantie binnen Nederland misschien wel wat jij zoekt. Wat dacht je van een jongerencamping in Renesse of op het Waddeneiland Texel? Maar misschien wil je ook wel iets anders dan waar de meeste jongeren naartoe gaan, zoals bijvoorbeeld naar Ierland, Oostenrijk of Schotland?

Zuid-Europa – Landen als Italië en Spanje zijn in dit deel van Europa al jaren zéér populaire reisbestemmingen voor jongeren die willen feesten en/of een sportieve vakantie willen.  Zo trekt in Italië de badplaats Rimini veel jongeren en in Spanje trekken strandbestemmingen als Blanes, Calella, Lloret de Mar en Salou in de zomer duizenden jongeren vanuit heel Europa. Griekenland is de snelst groeiende jongerenbestemming van de laatste jaren met natuurlijk Chersonissos op het eiland Kreta als absolute topper. Andere landen in Zuid-Europa die goedkope beachhotels, appartementen en jongerencampings aanbieden zijn Frankrijk, Malta, Portugal en Turkije.

Strandvakantie Jongeren

Overige JongerenreizenEgypte, Marokko en Tunesië zijn 3 landen in Noord-Afrika die voor jongeren die zowel van cultuur als strand houden zeer gewild.  De Canarische Eilanden zijn zeer gewild bij jongeren die net iets meer willen betalen en iets verder weg willen dan de meeste andere jongeren. Andere landen buiten Europa waar het ideaal vertoeven is voor jongeren zijn o.a. Australië en de USA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: