JPR Reizen

Golfvakanties

Door de vele aanbieders van golfvakanties binnen en buiten Europa kunt u Boekjereis.net zeer zeker een specialist in golfreizen noemen. Buiten de vele aanbieders van golfvakanties adviseren wij u ook over de golfbanen en kunt u bij de aanbieders o.a. ook de starttijden boeken op iedere gewenste golflocatie.  Zo kunt u via onze aanbieders elke soort golfvakantie boeken; van de standaard reis tot de gedetailleerde vakantie, met of zonder vlucht en van exclusief tot All Inclusief.

Klik hier voor Golfvakanties vanaf België
Klik hier voor Golfvakanties vanaf Nederland

Booking.com

Klik Golf Travel voor een Reisorganisatie in het Buitenland

Goedkope Golfvakanties

Golfvakanties Wereldwijd

Nederland Vlag Belgie
La Casita
Pin High
HotelSpecials
Vliegtickets

België is een fantastische optie  om een korte golfreis te maken. U kunt het golfen mooi combineren om tussendoor ook eens een bezoek te brengen aan één van de eeuwenoude steden. Zo is de Waterloo regio de thuisbasis van ca. 11 cursusses, zoals Royal Waterloo en tijdens een verblijf hier kunt u dus ook meteen de hoofdstad Brussel verkennen. Brugge is één van de meest bezochte middeleeuwse steden van Europa en ook hier vinden diverse klassiekers plaats, zoals Royal Zoute.

Golfvakanties

Duitsland is als golfland steeds meer in opkomst. Zo liggen er in dit land schitterende golfbanen, zijn de green fees zeer betaalbaar en is de sfeer op de Duitse golfbanen zeer gemütlich. Voor een golfreis net over de grens kunt u bijvoorbeeld terecht op de bekende golfbaan van Schloss Moyland. Iets verder weg van de grens worden de golfbanen glooiender en dichter bebost. Zo is een mooie golfreis naar het Sauerland zeer zeker de moeite waard, maar ook in het noorden en in het midden van Duitsland liggen een paar prachtige golfhotels.

Frankrijk betekend golfen is een land vol cultuur, gastronomie en natuurschoon. De meeste van de reisorganisaties op onze website bieden zowel zeer goedkope als extreem exclusieve golfreizen en lange en korte golfvakanties naar dit populaire golfland. Zo is voor een korte golftrip de Noord-Franse Côte d’Opale een ideale locatie. Golfarrangementen naar de regio’s Parijs, de Loire, Normandië en de Elzas zijn hiervoor prima golfbestemmingen. Voor langere en meer exclusievere golfbanen kunt u het beste naar de Provence of de Côte d’Azur gaan, waar u heerlijk aan de Middellandse Zee kunt golfen.

Nederland betekend lekker golfen dichtbij huis. De golfbanen in Nederland worden vaak erg onderschat terwijl er echter zeer mooie golfbanen liggen zoals Het Rijk in Nunspeet en ’t Sybrook in Enschede. De golfaanbieders op Boekjereis.net bieden zeer scherp geprijsde en uitgebreide golfarrangementen naar o.a. Zuid-Limburg, Twente en de Veluwe. Nederland is ook een prima land om uw golfvaardigheidsbewijs te halen en zo dus een goede basis voor uw golfspel te leggen.

Goedkope Golfreizen

Spanje kent vele prachtige golfbanen, die omringd worden door prachtige natuur. Zo wordt Costa del Sol ook vaak Costa del Golf genoemd, omdat het meer dan 50 golfbanen telt. Door de goedkope vluchten en verscheidende golfbanen is de Costa Blanca ook zeer aantrekkelijk voor een mooie golfvakantie in Spanje. Opkomende golfregio’s in Spanje zijn de Costa de la Luz Noord en Costa de la Luz Zuid. Buiten het Spaanse vaste land zijn een golfweekend op Mallorca of een langere golfvakantie op de zonzekere Canarische Eilanden echte aanraders.

Andere populaire en minder populaire Europese landen voor relaxte golfvakanties zijn: EngelandGriekenland, Hongarije, Ierland, ItaliëOostenrijk, Portugal (incl. Madeira), Schotland, Turkije, Wales en Zwitserland.

Egypte heeft prachtige golfresorts op korte afstand van de stranden aan de Rode Zee. Egypte is sinds enkele jaren naast de strandvakanties en de rondreizen ook bekend om de golfvakanties. Egypte is de ideale locatie voor een combinatie reis van zonnen, zwemmen en golfen.

Marokko bied u zonzekere golfvakanties met veel cultuur en natuur. Zo kunt u golfen op de prachtige golfbanen van Agadir en Marrakesh. In de badplaats Agadir kunt u het golfen mooi afwisselen met een bezoekje aan het strand en in Marrakesh kunt u tijdens of na het golfen genieten van de cultuur en natuur. Marokko is slechts 4 uur vliegen en het land heeft zeer goed onderhouden golfbanen waar u vrijwel altijd met een caddie loopt.

Andere luxe en voordelige golflanden die onze golfaanbieders u bij Boekjereis.net buiten Europa aanbieden zijn o.a.:  Brazilië, Dominicaanse Republiek, Guadeloupe, Indonesië, Japan, Martinique, Mauritius, Mexico, Senegal, Thailand, Tunesië, Turks & Caicos en de USA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: