JPR Reizen

Fietsvakantie

Wilt u een mooie fietsreis maken in eigen land of in het buitenland? U zult bij Boekjereis.net dan zeker uw keuze kunnen maken. Wij bieden u namelijk zowel goedkope als schitterende fietsvakanties aan. Bovendien bieden wij u uitgebreide fietsinformatie, zoals bijvoorbeeld de mooiste fietslocaties in Frankrijk en fietskaarten van uitgebreide fietsroutes in Nederland.

Klik hier voor Fietsvakanties vanaf België
Klik hier voor Fietsvakanties vanaf Nederland

Booking.com

Klik Cycling Holiday voor een Reisorganisatie in het Buitenland

Goedkope Fietsreizen

Goedkope Fietsvakantie

Nederland Vlag Belgie
Aktiva Tours
BBI Travel
Kras
Simi
SNP
Trivago
Tui
VacanceSelect

België betekend fietsen door historische stadjes en elke dag weer door een ander landschap. Zo is de Vlaamse polder een schitterende fietsregio waar u mooie fietstochten kan maken door het gebied van de rivier de IJzer en komt u door Brugge, één van de mooiste steden in Europa, maar ook kunt u o.a. een mooie fietsarrangement kiezen door Belgische Limburg, Oost-Vlaanderen of  de Ardennen.Fietsvakantie

Duitsland trekt elk jaar meer mensen die een fietsvakantie willen maken door dit grote land.  Voor de fietsliefhebber heeft Duitsland namelijk vrijwel alles. Zo is het noorden vlak en zijn er hoge bergen in het zuiden. Het land kent veel fietsroutes over zowel fietspaden als over autovrije wegen. Deze fietsroutes worden uitermate goed aangegeven en mocht u toch de weg kwijt zijn, dan zal de vriendelijke bevolking u altijd helpen. Net zo veranderlijk als het landschap is ook het weer in Duitsland. Zo staat er in het noorden vaak een flinke westenwind en kunnen er af en toe in de bergen regenbuien of mistbanken ontstaan.

Frankrijk is het best te verkennen op de fiets. Voor de meest geschikte fietsvakantie is Frankrijk zeker de juiste keuze, want het land biedt rust, uitgestrekte landschappen en vele bezienswaardigheden. Zo kunt u mooie fietstochten maken door over smalle boerenweggetjes, verharde bospaden, landerijen, langs riviertjes, door leuke dorpjes, onbekende stadjes en langs kastelen en kerken te fietsen.

Nederland betekend dus lekker dichtbij huis een fietsrondreis maken. Via ons kunt u de mooiste fietsvakanties door bijvoorbeeld het heuvellandschap van Limburg, de Veluwe in Gelderland, Groningen, Drenthe, het kustgebied van Zeeland en langs de elfsteden in Friesland boeken.  Maar ook kunt u bij ons fietsreizen boeken door de minder bekende fietsgebieden in Nederland zoals door Overijssel, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht of Zuid-Holland.

Goedkope Fietsvakanties

Andere mooie landen voor schitterende fietsvakanties binnen Europa zijn o.a.: Cyprus, Denemarken, Engeland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Tsjechië en Zwitserland.

China is het land waar de fiets net zo vertrouwd is als in Nederland. De beste manier om China en Tibet te ontdekken is dan ook door een fietsrondreis. U zult zo een totaal andere wereld ontdekken van een bijzondere cultuur, andere gewoonten en eeuwenoude tradities.

Cuba is een uitstekend eiland om per fiets te verkennen. Vrijwel elke fietsvakantie begint in de hoofdstad Havana en daarna zult u al fietsend Las Terrazas, Soroa, Pinar del Rio en Trinidad verkennen. Meestal wordt de fietstocht onderbroken door een busritje door de mooie heuvelachtige natuur en langs de heerlijke Caraïbische kust.

Thailand is voor iedereen die wil kennismaken met het fietsen in Azië een zeer goede keus, omdat dit land hoog ontwikkeld is en bied u als fietser ook alle gemakken. Zo kunt u hier zeer goed het fietsen afwisselen met een heerlijke strandvakantie. De hoogtepunten van een fietstour door Thailand zijn zeer zeker een tour door de Gouden Driehoek, een tochtje langs de Mekongrivier en vergeet zeker niet langs de Andamanzee te fietsen waar u een mooi uitzicht heeft over vele eilanden.

Andere voordelige fietsvakanties die wij u buiten Europa aanbieden zijn o.a. naar: Marokko, Turkije,  Vietnam en Zuid-Afrika.

Bezoek Goedkope Fietsen om een nieuwe of tweedehands fiets of fietsonderdelen te kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: