JPR Reizen

Dagje Uit

Wilt u een dagje uit met de kinderen naar een attractiepark of naar de dierentuin? Bent u geïnteresseerd in geschiedenis of kunst en wilt u daarom dus naar een museum? Kijk dan bij de onderstaande aanbieders voor goedkope kaartjes en soms zelfs gratis kaartjes om naar uw gewenste pretpark, dierentuin, evenement of museum te gaan.

Klik hier voor Dagje Uit in België
Klik hier voor Dagje Uit in Nederland

Booking.com

Dagje Uit

Goedkoop Dagje Uit

In Nederland

Efteling
Julianatoren
Slagharen
In België

Plopsa Parken
Veilingen

In Duitsland

 

Dierentuin – Wilt u een leuk dagje naar het dierenpark in Amsterdam (Artis), Rotterdam (Blijdorp), Amersfoort, Emmen, Rhenen (Ouwehands), Tierpark Nordhorn of naar de ZOO in Antwerpen? Kijk dan voor de laatste aanbiedingen en kortingen bij de bovengenoemde websites. Een aanrader zijn ook zeker de Apenheul in Apeldoorn en het Dolfinarium in Harderwijk.

Musea – Ook voor goedkope kaartjes en entreekortingen voor een bezoek aan bijvoorbeeld het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, Maritiem Museum in Rotterdam, Mauritshuis in Den Haag, Nederlands Spoorwegmuseum in Utrecht, Anne Frank Huis, Nederlands Scheepvaartmuseum en het Rijksmuseum te Amsterdam. Voor musea in België kunt u hier terecht voor tickets voor o.a. het Rubenshuis en Volkskundemuseum te Antwerpen, Archeologiemuseum in Luik, Nationaal Wielermuseum in Roeselare, Jubelparkmuseum te Brussel en Nationaal Museum van de Weerstand in Anderlecht.

Pretparken België – Voor een bezoek aan Bobbejaanland, Koning Boudewijnpark, Plopsa (de Panne of Hasselt) of een ander attractiepark in België kunt u bij de bovenstaande websites goedkope kaartjes bestellen.

Goedkoop Dagje Uit

Pretparken Duitsland – Indien u eens een dagje uit in een attractiepark in Duitsland wilt, bieden wij op deze pagina diverse websites waar u goedkoop of met korting naar Europa Park, Movie Park Germany in Bottrop of Phantasialand kunt gaan.

Pretparken Nederland – Een leuk dagje uit met het gehele gezin naar bijvoorbeeld de Efteling, Drievliet, Duinrell, Avonturenpark Hellendoorn, Plopsa Indoor Coevorden, Slagharen of Walibi kunt u bij de bovengenoemde websites goedkoop regelen. Andere aanraders voor kleine kinderen zijn ook Koningin Juliana Toren en Toverland.

Meerdere Dagen Weg – Wilt u een weekendje of een midweek naar een pretpark, omdat het niet dichtbij huis is of dat u er eens lekker tussenuit wilt. Bezoek dan de onderstaande reisaanbieders, want zij bieden u mooie en voordelige reisjes naar o.a. Disneyland Parijs, Legoland (Denemarken en Duitsland), Parc Asterix (Frankrijk) en Wunderland Kalkar.

Nederland Vlag Belgie
Kras
Zoweg.nl
Tripper
Tui

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: