JPR Reizen

Cruise

Heeft u altijd al gedroomd om eens een cruise te maken? Bij Boekjereis.net heeft u een ruime keuze uit de vele cruises die onderstaande cruise-aanbieders u aanbieden met de beste en bekendste rederijen als de DFDS Seaways, Holland-America Line, MSC en Norfolk Line.

Klik hier voor Goedkope Cruises vanaf België
Klik hier voor Goedkope Cruises vanaf Nederland

Booking.com

Goedkope Cruise

Goedkope Cruise

Nederland

Vlag Belgie

Jong Intra
Stip
Vliegtickets

Afrika – Cruises naar Afrika brengen u o.a. naar Casablanca, Dakar, Kaapstad en Sao Tomé. De cruises zijn ook in combinatie te maken met bestemmingen buiten Afrika, zodat u ook bijvoorbeeld een bezoek kan brengen aan Dubai, Gribraltar of Mumbai (Bombay).

Caribbean – De meest populaire bestemmming voor het maken van een droomcruise is wel de Caribbean, want hier kunt u vrijwel altijd genieten van schitterend weer en vele paradijselijke bestemmingen als Aruba, Bahamas, Barbados, Curacao en Cuba. De meeste van deze cruises beginnen in Florida en gaan ook langs bestemmingen als Costa Rica en Mexico in Midden-Amerika. Bezoek snel de websites van bovengenoemde reisburo’s om makkelijk en goedkoop een cruise in de Caribbean te boeken.

Middellandse Zee – De cruiseschepen op de Middellandse Zee nemen u mee naar de mooiste vaarroutes en voeren u langs oude beschavingen (zoals Egypte), prachtige steden (zoals Barcelona) en de mooiste zonovergoten stranden (zoals in Griekenland). (Her)ontdek de bijzondere, culturele steden van dit gebied. Een cruise in dit gebied betekent een rondreis, clubvakantie en een luxe hotelreis in één!

Minicruises – Wilt u een weekendje of midweek weg? Dan is een minicruise misschien wel hetgene wat u zoekt. De minicruises naar bijvoorbeeld het Engelse Hull, Newcastle of York zijn gezellig, veelzijdig en betaalbaar. U combineert het beste van twee werelden met de minicruises van één van de bovengenoemde reisaanbieders: een echte cruise-ervaring met een bruisende stedentrip.

Goedkope Nijlcruise

Nijlcruises – Een Nijlcruise is dé manier om Egypte met al haar schatten te ontdekken en is zeker een ervaring om nooit te vergeten. Belangrijke hoogtepunten van deze cruises zijn een bezoek aan de Horus Tempel in Edfu, de tempels van Karnak en Luxor, de stad Luxor (een waar openluchtmuseum) en de graven in de Vallei der Koningen.  Twijfel niet en kijk meteen bij de bovengenoemde reisaanbieders voor deze voordelige nijlcruises.

Noord-Europa– De landen van Noord-Europa hebben veel te bieden voor de toeristen. De landen rondom de Oostzee hebben interessante steden en culturen. Overal vindt u de stille getuigen van de machtsstrijd die hier eeuwenlang heeft plaatsgevonden. Zo vind u er vele vestingwerken en forten en proef de sfeer van dat turbulente verleden als u door de middeleeuwse straatjes van Visby, Riga, Stockholm of Tallinn dwaalt.
De fjorden van met name Noorwegen zijn een geweldig gebied met honderden eilanden, diepe inhammen en dalen, hoge bergen en machtige gletsjers. Het is aan de ijstijd te danken dat Noorwegen zulke fantastische fjorden gekregen heeft. Door machtige gletsjers werden rivierdalen uitgesleten tot ver beneden de zeespiegel. Toen het ijs zich 20.000 jaar geleden terugtrok bleven de fjorden achter. En wanneer u voet aan wal zet op Spitsbergen, waant u zich even een ware ontdekkingsreiziger. Naast het prachtige natuurschoon, heeft ook de toename van het aantal vertrekken vanuit Nederland, de populariteit van deze cruises sterk doen toenemen.

Riviercruises – Er zijn maar weinig rivieren op de wereld die niet door rivierschepen worden bevaren. Bekend zijn natuurlijk de Rijn en de Donau, maar ook op de rivieren in Rusland, de Chinese Yantze en de Nijl in Egypte kan men ze vinden. Deze  schepen vallen op door hun opvallende lage opbouw.
De Donau stroomt door niet minder dan negen verschillende landen in West- en Oost-Europa. U kunt vaarroutes kiezen van Amsterdam naar Boedapest of andersom, vaar vanuit Passau tot aan de monding van de Zwarte Zee of vaar van Moskou naar St. Petersburg of andersom door de Dnjepr. Tijdens deze reizen door de Dnjepr is een bezoekje aan het Kremlin en aan de Hermitage in St. Petersburg zeker een must!

Antarctica Cruise

Verre-Oosten – Dit gebied blijft voor de meeste reisliefhebbers de favoriete vakantiebestemming. Nergens ter wereld vindt men zoveel culturen, nationaliteiten en religies als in dit deel van de wereld. Tussen China en Nieuw-Zeeland vindt men alle ingrediënten voor een afwisselende, exotische en ontspannen cruise. In metropolen als Bangkok, Hong Kong en Singapore vindt men enorme winkelcentra, talloze kleine en grote restaurants met een keur aan inheemse en westerse gerechten en een bruisend nachtleven. Tussen Maleisië en Sumatra dromen de 99 eilanden van de Langkawi archipel. Rustieke baaien, kristalheldere meren, lagunes en wonderschone stranden kenmerken deze kleine paradijsjes, die een prima gelegenheid bieden om volledig tot rust te komen en onze jachtige maatschappij te vergeten.

Wereldcruises – Altijd al op wereldreis gewilt? Dan is dit uw kans en wel zonder maar één stap in een vliegtuig te zetten! Kijk voor de wereldcruises bij de bovengenoemde cruise-aanbieders, vaar de wereld rond en bezoek zo tientallen bestemmingen in meer dan 100 dagen.

Overige Vaargebieden – Hierboven zijn nog vele cruisemogelijkheden niet besproken, maar zo zijn er ook bijvoorbeeld nog zuilcruises mogelijk langs de Griekse en Turkse kust of de wat duurdere cruises naar Alaska, Antarctica en Groenland. Maar ook de cruises naar het Midden-Oosten (o.a. bezoek aan de Arabische Emiraten), New York, Zuid-Amerika (met o.a. Argentinië, Brazilië en Uruguay op het programma)  of langs de Westkust van Europa mogen niet vergeten worden. Kortom bezoek nu de websites bovenaan deze pagina en u zult zeker de cruise vinden die bij u past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: