JPR Reizen

Actieve Vakantie

Actieve Vakanties – Maak bij Boekjereis.net een keuze bij de vele aanbieders van actieve vakanties naar alle uithoeken in de wereld. Wil je bijvoorbeeld gaan bergbeklimmen in de Alpen, tennissen in Spanje, op ponykamp in Nederland, surfen of boarden in Frankrijk. Dit is allemaal mogelijk voor groot en klein bij de ondergenoemde aanbieders.

Klik hier voor Actieve Vakanties vanaf België
Klik hier voor Actieve Vakanties vanaf Nederland

Booking.com


Actieve Vakanties en Avontuurlijke Reizen voor Jong en Oud

Nederland Vlag Belgie
Amorgos
Fiets-Fun
Simi
Tennisreizen
Travel Active
Vinea
AllCamps
Go4Camp
Prijsvrij
Sunweb
Vliegtickets

Bergbeklimmen – Ben je een beginnende of gevorderde bergbeklimmer? Dan ben je hier op het juiste adres om een avontuurlijke reis naar de Alpen of Ardennen te boeken, maar ook voor reizen verder weg naar bijvoorbeeld het Andesgebergte of de Himalaya kun je hier uitstekend terecht, zo kun je op deze reissite ook terecht voor goedkope vliegtickets en goedkope hotels.

Ponykamp
– Wil je met je vriendinnen lekker in je vakantie met paarden bezig zijn? Dit is mogelijk op een manage van bovengenoemde aanbieders van een leuke ponykamp. Je verblijft de hele dag op of rond de manege en je zit uren per dag op een pony! Je krijgt dressuurles en je gaat met je pony voltigeren, springen en lekker buiten rijden. Als de paarden uitrusten, dan ga jij andere leuke dingen, zoals bijvoorbeeld lekker zwemmen of naar een dorpje toe. Ook worden er natuurlijk in de avond allerlei leuke dingen georganiseerd. Ben je ouder dan kunt u bij onze reisaanbieders ook voor mooie bestemmingen terecht waar u heerlijk kunt paardrijden en dit natuurlijk allemaal tegen zéér scherpe prijzen!

Surf -en Zeilvakanties – Heb je deze zomer geen zin om lui op het strand te liggen of alleen maar in een disco te hangen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een surf -en/of zeilvakantie. Deze reizen bieden de bovengenoemde goede reisbureaus aan voor zowel jong als oud en zowel in binnen- als in het buitenland. Dus wil je op zeilvakantie of op surfkamp om zo lekker met leeftijdgenoten de hele dag op het water te zijn? Kijk dan snel op de bovengenoemde links en boek de vakantie die je nooit meer zult vergeten!

Tennisreizen– Wilt u genieten van een tennisreis en tevens uw tennisspel verbeteren? Bij Boekjereis.net kunt u bij verschillende aanbieders van tennisreizen een keuze maken voor uitstekend verzorgde tennisreizen naar fraaie, sfeervolle locaties in landen als Italië, Griekenland, Spanje en Turkije. Bent u 20 of 65, beginner of competitiespeler, gaat u alleen of met bekenden? Voor iedereen hebben de bovengenoemde reisaanbieders wel een geschikte reis en dit geldt ook indien u  een tennisweekend of een reis voor singles zoekt. Speelt u overigens geen tennis, maar wilt u mee als medepassagier dan is dit natuurlijk ook geen probleem.

Avontuurlijke Vakantie

Andere actieve reizen die onze reisaanbieders u o.a. nog bieden zijn: Fietsvakanties, Golfvakanties en Wintersportvakanties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: